Давид Нешкоски

DIY

Кога ќе стане збор за промоција на добра музика и нејзината неправедно мала застапеност во медиумите, покрај драменбејсот, тука дефинитивно се вбројува и блузот.

Давид Нешкоски, по 2 одлични албуми со своето трио, го објавува своето трето издание наречено DIY.

Нови Артбитисти
Изданија
  • Давид Нешкоски – DIY Давид Нешкоски – DIY

    Кога ќе стане збор за промоција на добра музика и нејзината неправедно мала застапеност во

  • Spaces Between – Black Blood Spaces Between – Black Blood

    Мајкл Ор, човекот кој стои позади псевдонимот Spaces Between, после 3 години се враќа на сцената со ново издание и резултатот е повеќе од добар.